Parkering i bakvendtland

66

Jammen er det flott å være sjef på egen blogg, og kunne være akkurat så politisk ukorrekt som man har lyst til. Her sparkes det både nedover og til siden så vel som oppover 🙂

Dagens tema: Et vanlig scenario når jeg tar turen inn i byen med bil er at jeg surrer rundt i evigheter etter ledig parkeringsplass. Ikke sjelden får jeg så øye på en fin plass der fremme, og presser meg frem, bare for å oppdage at det er en handikapplass.
Ikke at jeg misunner de handikappede. For meg kan all verdens parkeringsplasser være handikapplasser så lenge jeg får holde meg frisk og rask. Men det er tydeligvis ingen som bruker disse plassene. Har noen noensinne sett en bil stå lovlig parkert på en handikapplass? Hvor er alle bilene til de handikappede? Jeg tror disse luringene vil fremstå som friskere enn de er. Å parkere på handikapplass er sikkert ikke noe sjekketriks, så de tar for seg av våre vanlige plasser isteden – for å imponere. Protesene nå til dags er jo så naturtro at hvem som helst kan bli lurt.

Og resultatet er masse ledige handikapplaser, som kun brukes av rike kakser med silikonproteser. Og ingen ledige plasser til oss andre.
Ja, slik tror jeg det er…